Du er her: FORSIDEN>Konfirmanter i Fore kirke 7. og 8. mai 2016

Konfirmanter i Fore kirke 7. og 8. mai 2016

2016-05-13

Konfirmanter i Fore kirke 7. og 8. mai 2016Foto: Fotograf Holst, Fauske

første rekke fra venstre: Silje Anita Gundersen, Soiny-Kristin Bergli, Mikael Nygård, Emma Holm Olsen, Tora Forthun Finne, Brede Høgseth Høgsand, Tonje Renate Slettbakk Andersen, Maiken Annie Sandberg, Katrine Mari Gustavsen Normo
andre rekke: prest Simone Schiebold, Serine Marie Blomstereng Tangstad, Andrè Krogh Nordli, Johanne-Margrethe Fagerli, Sivert Brun Gjøviken, Cecilie Sundet Olsen, Frida Farestveit Jonassen, menighetspedagog Roar Storjord,
tredje rekke: Vilhelm Helgesen Svendsgård, Eva Marie Riise, Jonas Brandtzæg, Benjamin Solbakken, Synne Elisabeth Bergli Stenvik, Nathalie Solveig Andersen, Sandra Tavera Johansen.
fjerde rekke: Ida-Sofie Svenning, Maja Johanne Grytvik, Benjamin Endrè Jentoft Eilertsen, Noah Jentoftsen, Magnus Dagfinsen, Mina Flaat Hansen.
femte rekke: Emil Johan Køllersen Nygård, Rikart Svendsgård, Lasse Krokstrand Vatne, Mads Even Myrvang. Maria Olsen var ikke tilstede når bildet ble tatt.