Du er her: FORSIDEN>Milk-kurs på Bolga 5-7 februar 2016

Milk-kurs på Bolga 5-7 februar 2016

2016-05-19

Den 5-7. februar ble det avholdt Milk-Weekend. Milk står for mini leder kurs og er beregnet på de som ble konfirmert fjor og som kunne tenke seg å ta et lederkurs innenfor kirken. Milk-Weekenden er en felles samling med minilederne fra de forskjellige menighetene i Meløy. Det er 23 ungdommer som deltar på kurset, og av disse deltok 15 ungdommer fra de tre menighetene, Halsa, Glomfjord og Fore og Meløy. Turen startet med hurtigbåt fra Ørnes. Etter at vi hadde installert oss på flotte Bolga Brygge, startet vi weekenden med et måltid med wraps. På weekenden jobbet vi med forskjellige temaer som: Jeg og menigheten/kroppen, gudstjenesteverksted, og gudstjenestevandring på lørdagskvelden. Lørdag ble det servert kyllinggryte og sjokolademousse, noe som falt i smak hos samtlige deltakere. På søndag ble weekenden avsluttet med gudstjeneste som var laget av minilederne selv. Etter planen skal milkerne være med som ledere på konfirmantleirene den 3 til 6. og 10 til 13. mars i Jäckvik.

Mvh Roar Storjord, Menighetspedagog