Du er her: FORSIDEN>Jan-Eirik Flakstad har fått ny stilling i Lødingen kirkelige fellesråd og begynner 15.8

2016-07-06

Det er noen valg i livet som er vanskeligere enn andre. Jeg har trivdes i Meløy fra første dagen jeg kom. Jeg har fått en fantastisk mottakelse av alle på kirkekontoret, og alle i menighetene, dere som har vært med i bibelgruppen. Jeg har rukket å bli oppriktig glad i og setter stor pris på dere alle. Jeg har rukket å knytte bånd som vil vare livet ut. Det er ingen lett avgjørelse å ta avskjed med Meløy, jeg kommer til å savne flere av dere, og jeg håper jeg klarer å holde kontakten med noen av dere. Men en ting vet jeg, jeg kommer til å besøke Meløy så snart muligheten er der.

Nå har jeg endelig begynt å bli kjent med arbeidet og er kommet gått i gang her og  jeg drar ikke tomhendt her fra. Jeg har truffet mange fantastiske mennesker, jeg har i arbeidet med barna i kirken, besøk i barnehagene og skolene fått nyttig erfaring som jeg tar med meg videre. Jeg tar med meg en god ballast som jeg kan bruke i min nye jobb.

Hovedgrunnen til at jeg har søkt og fått ny jobb nå er sammensatt. Først og fremst er det avgjørende at min søster som står meg veldig nær ble syk i vinter, og savnet etter å være nærmere henne var stort. Livet er skjørt på mange måter, savnet etter venner der nord er også stort. Jeg sliter selv med flere fysiske skader og muligheten til å gå ned i stilling var også en mulighet til å ta bedre vare på meg selv og egen helse. En mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.

Til slutt en stor takk til dere alle for varme og kjærlighet jeg har opplevd i arbeidet her i Meløy. Og spesiell takk til Gustav som har støttet meg i denne vanskelige avgjørelsen. Ser frem til å begynne i ny jobb som Kateket i Lødingen.

Jeg liker ikke å si «farvel» så jeg sier «vi ses igjen»

Takk for det dere har betydd for meg.