Du er her: FORSIDEN>Ingrid Kolvik Larsen sluttet og gikk tilbake til lærerjobb i Beiarn

Ingrid Kolvik Larsen sluttet og gikk tilbake til lærerjobb i Beiarn

2016-07-06

Ingrid Kolvik Larsen sluttet og gikk tilbake til lærerjobb i Beiarn

Takk for meg!

Hjertelig takk til alle jeg har møtt, dette sabbatsåret som diakonimedarbeider i Meløy-menighetene. Et år jeg er veldig takknemlig for å ha opplevd! Takk for alle vennlige ord, varme smil, gode samtaler og utallige sangstunder, både unge og eldre. Minner for livet er lagret! Takk til staben ved kirkekontoret, som har tatt så godt imot meg. Mange artige øyeblikk som skal tas fram «langt inni skogen den grønne». Før pensjonisttilværelsen forhåpentligvis når meg, ønsker jeg å gå tilbake til lærerjobben jeg har hatt. For alltid er Meløy min heimkommune, jeg kommer stadig tilbake på besøk.
Hilser hver enkelt med en irsk velsignelse:
«Må din vei komme deg i møte, vinden alltid være bak din rygg, solens lys leke på ditt kinn, regnet falle vennlig mot din jord. Og må Guds gode hånd verne om deg til vi møtes igjen!»

Vennlig hilsen Ingrid Kolvik Larsen