Du er her: FORSIDEN>Konfirmanter i Fore kirke 2017

2017-05-22
Foto: fotograf Holst, Fauske

Konfirmanter i Fore kirke 2017Foto: Fotograf Jørgen Holst, Fauske

Første rekke fra venstre: Vetle Antonsen Hagen, Adrian Johan Jensen, Kevin Sivertsen, Ingrid Solheim Jacobsen, Krister André Lorentsen, Tino Svenning, Celine Kristin Gustavsen Drevland, Emil Arvid Sandmo Karlsen.
Rekke to: Roar Storjord, Mathias Indergård Myrvang, Kaia Elvine Køllersen Ditlevsen, Emilie Olsen, Oskar Kristensen, Robin Kilvik Stensland, Simone Schiebold
Rekke tre: Sofie Hansen Eikefjord, Rewat Chaipo, Markus Bang, Vegar Andre Andersen, Julian Krogh Pedersen, Sebastian Blomstereng Jensen.
Rekke fire: Fredrik Skavhaug Heimdal, William Seljevoll, Casper Vesterås, Martin Andre Sandberg, August Heitnes Tidemann.
Bakerste rekke: Jørgen Øvrebø, Oliver Johnsen, Markus Severin Nilsen Werningsen.