Du er her: FORSIDEN>In memory of Elvis gospel - Fore kirke med Halsakoret
In memory of Elvis gospel - Fore kirke med Halsakoret
Godt med billetter igjen den 14.3 (300)

2018-01-21
Fore kirke 22.3 kl 19:00 Billetter inngang fra kl 17:00

Billetter

Paal Flaata, Stephen Ackles, Vidar Busk med band og kor !

In memory of Elvis gospel - Fore kirke med Halsakoret

Mer enn 40 år etter sin bortgang, bare 42 år gammel, er interessen for Elvis Presley veldig stor. Ingen artist har solgt flere plater enn Elvis, som var så mye mer enn en Rock'n Roll artist.
Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospel album. Det ble etterhvert mange plateinnspillinger hvor han tolket velkjente kristne sanger og noen helt nye komposisjoner som senere har blitt allemannseie.
I januar 2015 var det premiere på "En storslått hyllest til ELVIS". Tre av Norges mest populære artister; Stephen Ackles, Vidar Busk og Paal Flaata presenterte en konsert som skulle hylle Elvis i anledning 80 års dagen for hans fødsel. Sammen med et ensemble på 10 musikere og korister innledet de en turné som skulle gi 12 til 15 konserter over tre måneders periode....
Mottakelsen ble imidlertid så eventyrlig - både blant publikum og presse, at de nå har gjort nærmere 100 konserter!
Når vi begynte å se på en oppfølger til ovennevnte suksess, ønsket alle vi som er involvert i dette samarbeidet, at vi ville gjenskape den musikk som for Elvis var den viktigste i hans liv. Det var ikke gjennom de kristne innspillingene han tjente de store pengene, men det var disse som ga ham inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne!

I januar 2018 innledes en landsdekkende turné hvor det planlegges mer enn 80 konserter! Dette kommer til å bli en av de mest omfattende turneene i Norge!
Lokalt kor er med på konserten