Ørnes Begravelsesbyrå
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser.

Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Gravgårder og Gravsøk >Gravlegging i Meløy, Rødøy, Bodø, Fauske og Gildeskål
Hvem gravlegges nå?

Gravlegging i Meløy, Rødøy, Bodø, Fauske og Gildeskål

Gravlegging(er), gravsøk i Meløy,Rødøy,Bodø, Fauske og Gildeskål, Søk i riksarkivet, Praktisk informasjon. Dødsannonser hele landet
2011-03-28

Melde begravelse

Mange synes naturlig nok det er vanskelig å vite hva de skal gjøre når et nært og kjært medmenneske går bort. Her er noen nyttige punkter.
  • Benyttes byrå vil de sjekke med oss og finne ut når seremonien kan finne sted . De melder så inn begravelsen til kirkekontoret og presten.
  • Benyttes de ikke byrå må det tas kontakt med kirkekontoret snarest for å avtale tid og sted for begravelsen.
  • Presten tar kontakt med dere så snart han er varslet for å avtale sorgsamtale. Det er fint om dere tenker gjennom praktiske spørsmål som:
    • Skal noen si noe?
    • Vil noen lese sløyfene?
    • Skal det legges på roser? osv.
    • I tillegg er det til stor hjelp om dere har notert ned noen stikkord med tanke på en minnetale. Presten skal skrive en minnetale om en person han/hun ikke kjenner, og det kan være et godt utgangspunkt å ha noen stikkord for hånden.
      Digitalarkivet har lagt kirkebøkene ut på nettet. Dette gjelder prioden fra 1769-1921. Det skal dermed være en enkel sak for dere som søker etter slektninger å finne frem. Digitalarkivet inneholder også kirkebøker fra hele landet, så det er absolutt en fin måte å forske på slekten.

GRAVLEGGING I BODØ: Begravelser i Bodø
GRAVLEGGING I RØDØY: Begravelse i Rødøy
GRAVLEGGING PÅ FAUSKE: Begravelse i Fauske
GRAVLEGGING I GILDESKÅL:Begravelse i Gildeksål
DØDSANNONSER HELE LANDET

Husk at opplysningene er underlagt forvaltningsloven, slik at vi oppgir bare innformasjon til til de som er direkte familie i oppadgående eller nedadgående linje.