Du er her: FORSIDEN>Gudstjeneste, Dåp, Vigsel, Begravelse>Gudstjeneste>Nye liturgier for gudstjenester

Nye liturgier for gudstjenester

Gjeldende fra første søndag i advent .2011
2011-05-23
Innføres senest første søndag i advent 2012

Den liturgiske musikken vil ikke bli lagt ut på www.kirken.no. Den vil være tilgjengelig i en perm som inneholder materiale fra de nåværende tre seriene mm, fra Liturgisk musikk hefte 1 og hefte 2, og mye nytt stoff, samt messetoner. Permen kan kjøpes fra Eide forlag fra ca. 1. november.

Den samme datoen (1. november) gjelder både for utgivelse av den trykte gudstjenestepermen som inneholder Ordningene, Alminnelige bestemmelser og veiledningsstoff om gudstjenesten.
Samtidig presenteres en web-basert digital utgave av de liturgiske tekstene og musikken (notematerialet). Eide forlag som tilrettelegger den digitale presentasjonen forbereder også komplett digital salmedatabase til dette tidspunkt (1. november).

Det tas sikte på å gi informasjon om innkjøp av gudstjenestemateriellet, samt abonnement på den digitale utgaven (priser mv.) i løpet av juni.