Du er her: FORSIDEN>KONFIRMASJON>Konfirmanter felles>Konfirmantleir i Jäckvik
Konfirmantleir i JäckvikHeisen i Jäckvik ble flittig benyttet under konfirmantleirene

Konfirmantleir i Jäckvik

av Simone Schiebold
2013-04-29
Også i år hadde vi muligheten til å ta våre konfirmanter med på leir til Jäckvik i Sverige med overnatting på Kyrkans fjällgård.

Konfirmantene fra Fore og Meløy menighet dro fra 28. februar til 3. mars og konfirmantene fra menighetene i Glomfjord og Halsa dro i lag med konfirmantene fra Gildeskål helgen derpå, 7.-10. mars.

På programmet for helgen stod ved siden av mye gøy på ski og snowboard og grillmat i bakken også litt undervisning, felles måltider, hyggekvelder og en gudstjeneste i kapellet. På bildene ser man i hovedsak konfirmanter som koser seg - og sånt skal det jo være. Men selvsagt hadde vi også noen voksne med, og vi hadde ikke klart å gjennomføre leirene uten frivillige og foreldre som var med som ledere.

Derfor: Tusen takk til dere!