Du er her: FORSIDEN>KONFIRMASJON>Konfirmanter felles>Roadservice på besøk
Roadservice på besøkHer ser vi den glade Roadservicegjengen sammen med Daniel Lillelund. Foto: Bjørg Nisja Selstad

Roadservice på besøk

2008-12-30

Den 23. november fikk konfirmantene i Meløy besøk av Roadservice. Det er et tverrkirkelig team bestående av unge voksne som med støtte av Agder og Telemark bispedømme farter land og strand i Norge for Kirkens Nødhjelp.
De holder til på Fredtun folkehøgskole ved Stavern som eies og drives av Frikirken. Opplegget de har er særlig rettet mot konfirmanter.
Også konfirmantene her i Meløy var blant dem som fikk besøk. Roadservice hadde et eget opplegg med informasjon om kirkens nødhjelp, karaoke og konsert i Glomfjord.
Det hele ble et fint og viktig innslag i konfirmantundervisningen.
En takk til alle som hjalp til med å ta imot Roadservice og stilte opp for at dette kunne bli et godt opplegg.
Menigheten her i Meløy satser på å invitere Roadservice til neste år.
Hans Jørgen Nilsen