Du er her: FORSIDEN>maler>Milk-Minilederkurs

Milk-Minilederkurs

2016-01-09

Milk-Minilederkurs

I september startet vi igjen opp med Milk-Kurs i regi av menighetene i Meløy.

Milk står for mini leder kurs og er beregnet på de som ble konfirmert i år og som kunne tenke seg å ta et lederkurs innenfor kirken. Vi planlegger å ha felles weekend samling med minilederne fra de forskjellige menighetene i Meløy. Det er 23 ungdommer som deltar på kurset, 2 på Halsa og 11 i Ørnes og 10 i Glomfjord. Vi starter alle samlingene med ett måltid med mat. På kurset jobber vi med forskjellige temaer som omhandler det å være en leder. Det er satt av 5 kurskvelder og 1 helg til Milk-Kurset. Etter at de er ferdig med kurset ønsker vi å bruke disse minilederne som ungdomsledere ved forskjellige arrangement i kirken. Vi kan her nevne blant annet: Lysvåken og konfirmantleir. Det er også tenkt at de skal få dra på regionale samlinger som Bynatt i Bodø. Det kan også bli aktuelt å dra på en sentral samling med minilederne.

Roar Storjord
Menighetspedagog