Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>En engel i Guds hus

Glomfjord kirke 27.jan 08
2008-02-19
Fra mblad nr 1-08

Sanggudstjenesten i Glomfjord kirke søndag 27 jan. var en flott opplevelse.
Sokneprest Hans J. Nilsen var liturg og holdt preken.
Lovsangskoret Nordlys, sammen med Glomfjord Jentekor m/ dirigent Magne Hanssen gav oss en unik opplevelse.
Det virket som innlevelsen og ut-foldelsen var maksimalt fra alle utøverne, forsamlingen sang også med i enkelte partier.
Tekstene og budskapet kom godt frem på en glad og overbevisende måte, det virket som alle var "tent" for sin oppgave.
Jentekorets spontanitet og gjennomføring av "englenærvær" var fantastisk, det gav oss et vingeløft nærmere himmelen og vi følte at det var mange engler i Guds hus denne kvelden.
Formidlingen av evangeliet kom klart frem gjennom tale, liturgi, glad og ekte sangglede noe som tilhørerne satte stor pris på.
Takk til dere alle. En slik gudstjeneste vil vi gjerne være med på flere ganger.
Gunnlaug Nisja Selstad