Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Reipå NMS kvinneforening
Reipå NMS kvinneforeningFra venstre: Bjørghild Brennbergfjell, Gunnlaug Nisja Selstad, Snefrid Skavhaug Forsli-Kristensen, Anne Lovise Dale Kambestad, Synnøve Nymo og Solveig Amundsen (bak). Haldis Karlsen og Solveig Ovesen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Reipå NMS kvinneforening

Menighetsbladet ønsker å lage en liten serie om hva som finnes av lag og foreninger i Meløy. Da vi ikke har oversikt over alt som finnes, så ber vi om
2008-05-05

På Reipå møtes misjonskvinnene i Reipå misjonsforening hver 14 dag til foreningsmøte i hjemmene til hver-andre.
Foreningen er tilsluttet Det Norske Misjonsselskap, som driver misjon i mange land. Blant annet på Madagaskar der Lindy og Per Anton Johansen (tidl. kateket i Meløy) har vært  misjonærer i fire år nå. De avslutter sitt virke der og kommer hjem til Norge nå til sommeren.

På dette foreningsmøtet som menighetsbladet var til stede på, fortalte Gunnlaug Selstad om påsketuren som hun og 17 andre tok til Madagaskar, der de fikk se og møte mange glade kristne som takket Norge for misjonsarbeidet der gjennom ca.150 år.
Dette foreningsmøtet ble preget av at Kaia Pedersen ikke var tilstede. Hun var med på Madagaskarturen og døde der like før hjemreise. Hun var et trofast medlem av Reipå misjonsforening og savnet blir stort etter henne.

Det er mye sang og musikk på foreningsmøtene, det er andakt og det gis pengegaver til misjon. Det er også høytlesning fra misjonstidende og andre blad. Handarbeide, god kaffe og mat hører også med.
Foreningen arrangerer basar en gang i året på Fore menighetshus, der mye fint handarbeid bl.a. loddes ut.
De tar gjerne imot nye i foreningen, til å dele Guds ord og tanker med, dette er et oppbyggelig fellesskap i bygda.

Bjørg Nisja Selstad.