Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Bror Valter Nilsson hilser til menighetene

Bror Valter Nilsson hilser til menighetene

2008-06-27

Kjære menighetsmedlem i Meløy

I noen måneder har jeg hatt tjeneste som vikarprest her i Fore og Meløy menighet. Tjenesten har også innebåret at jeg har hatt tjeneste i Glomfjord og Halsa menigheter.
I disse månedene som har gått så fort, har jeg fått møte mange av dere i forskjellige sammenhenger. Den gudstjenestefeirende menighet i så vel kirker, menighetshus og bedehus var de første som jeg møtte.
En meget kjær skare, som trofast samles hver gang det er gudstjeneste. Andre er dere som jeg møtte for eksempel ved dåp og hjemmebesøk. Eller dere jeg møtte ved begravelser, der vi sammen forsøkte å dele sorgen og savnet etter den avdøde som har gått inn i den evige hvile.
Apostelen Paulus ord i Gal.6,2 har vi forsøkt omsette i ord og handling: ”Bær hverandres byrder, og oppfyll på den måten Kristi lov”. Om vi tar et lite overblikk så skal vi fine at møteplassene har vært mange og samtaleemnene svært varierte. Men, det fineste av alt: Vi har trivdes i hverandres selskap. I hvert fall har jeg opplevd samværet med dere, kjære menighetsmedlem, som stimulerende og godt.

Ha en flott sommer.

Varme hilsener fra Bror valter Nilsson,