Babysang

Samling på ørnes menighetshus
2008-11-07

På Ørnes og i Glomfjord arrangeres det babysang. Dette er et tilbud til nybakte foreldre med barn under 1 år. Babysangen er ment som en uhøytidlig musikkstund hvor vi tar opp igjen kjente og kjære sangaktiviteter. Vi har samlet sammen de kjære og gode sangene fra barndommen, samt noen nye "leke"-sanger som brukes i lek og kommunikasjon med barna. Du lærer altså både gamle og nye ”babysanger”.
Det er ingen krav til verken forkunnskaper eller fin sangstemme! Her er det musikkglede med den nye verdensborgeren som står i fokus.
Gleden over sang og musikk er der fra vi er født, og den gleden vil vi utvikle videre. Gjennom sang og musikk ønsker vi å legge til rette for nære opplevelser og kommunikasjon mellom foreldre og barn som ikke er avhengig av et verbalt språk.
Musikkaktivitet stimulerer også til motorisk og språklig utvikling hos babyene.
Etter sangen, som varer ca. 45 minutt, er det en enkel felles lunsj.

Ønsker du flere opplysninger om babysang kan du ta kontakt med kirkekontoret på tlf.75721210

Her er det bilde fra babysangen 15. okt. på Ørnes.