Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp> 50. årskonfirmanter i Fore 2008

50. årskonfirmanter i Fore 2008

Med lenker til stoff i menighetsbladet
2008-11-07

50. årskonfirmanter i Fore 2008Jenter fra venstre: Inger Johanne Silvik, Siss Seljeseth (Knutsen), Britt Hanna Svendsen (Kristensen), Margrete Elinor Norum (Johansen), Dagny Kristine Lorentsen (Johansen), Agnes Johnsen (Fagerli), Ester Karlotte Wollbakk (Våtvik), Irene Evelyn Johansen (Valøy), Inger Kvarsnes (Johannessen), Sølvi Bryn (Selstad), Helen Peggy Edvindsen (Pettersen), Lillian Fredriksen (Bogen), Karin Bjørg Henriksen (Rasmusssen), Frøydis Annie Svarva (Nygård), Kitt Larsen (Knutsen), Gutter fra venstre: Halvard Kristian Hjalmar Halvorsen, Jarl Sigvald Nilsen, Inge Arnold Johansen, Helge Kristian Blix, Lars Petter Brun, Steinar Stråmyr, Per Ludvik Olufsen, Kjell Asbjørn Nilsen, Simon Per Peter Fallmyr, Jan Frendal, Tor Arne Vatne, Steinar Olav Abelsen, Fritz Georg Nilssen, Jon Ludvik Johnsen. Dagfinn Pettersen. Foran står sokneprest Hans Jørgen NilsenFoto: Per Olufsen Tekst: Terje Olufsen m.fl.

Jenter fra venstre: Inger Johanne Silvik, Siss Seljeseth (Knutsen), Britt Hanna Svendsen (Kristensen), Margrete Elinor Norum (Johansen), Dagny Kristine Lorentsen (Johansen),  Agnes Johnsen (Fagerli), Ester Karlotte Wollbakk (Våtvik), Irene Evelyn Johansen (Valøy), Inger Kvarsnes (Johannessen), Sølvi Bryn (Selstad), Helen Peggy Edvindsen (Pettersen), Lillian Fredriksen (Bogen), Karin Bjørg Henriksen (Rasmusssen),  Frøydis Annie Svarva (Nygård), Kitt Larsen (Knutsen), Gutter fra venstre: Halvard Kristian Hjalmar Halvorsen, Jarl Sigvald Nilsen, Inge Arnold Johansen, Helge Kristian Blix, Lars Petter Brun,  Steinar Stråmyr, Per Ludvik Olufsen, Kjell Asbjørn Nilsen, Simon Per Peter Fallmyr, Jan Frendal, Tor Arne Vatne, Steinar Olav Abelsen, Fritz Georg Nilssen, Jon Ludvik Johnsen. Dagfinn Pettersen. Foran står sokneprest Hans Jørgen NilsenFoto: Per Olufsen    Tekst: Terje Olufsen m.fl.

Av 61 konfirmanter fra Fore Kirke 13.juli 1958 var det 30 som møttes til 50års-konfirmanttreff 12-13.juli 2008. Alt på fredag møttes noen av deltagerne ’klassevis’ alt etter om de hadde gått på Spildra skole, Fore skole eller Storvik skole.
På lørdag startet selve treffet med fellestur over til Svartisen i nydelig vær. Med skyss til innerenden av Engenvannet og spasertur tilbake til Brestua og en enkel servering. Senere samme dag ble det festmiddag og trivelig samvær på Ørnes Hotell. Naturlig nok var det mange minner som dukket opp og som måtte gjenoppleves i muntre samtaler under hele treffet.
Søndag ble det gjensyn i Fore kirke hvor konfirmasjonen i sin tid ble gjennomført 50 år tidligere. Fellesmåltid, hyggelig samvær og enda mer prat om barndomstiden/ungdomstiden og tiden fra den gang frem til i dag var det naturlige innslaget også denne dagen av et treff som av deltagere omtales som både artig, interessant og en glad opplevelse.