Ørnes Begravelsesbyrå as
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser.

Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Organisasjoner>Det Norske Misjonsselskap NMS>NMS Det Norske Misjonsselskap informasjon

NMS Det Norske Misjonsselskap informasjon

2006-11-20
Med evangeliet til folkeslagene!
Det Norske Misjonsselskap (NMS) ønsker å være et dynamisk redskap i Guds plan for å bringe evangeliet til folkeslagene. Drivkraften bak virksomheten er ønske om å gi alle mennesker del i den kjærlighet som det kristne budskapet formidler.
Det Norske Misjonsselskap (NMS) er Norges første og eldste misjonsorganisasjon, etablert i 1842 i Stavanger. NMS er en selvstendig organisasjon innenfor Den norske kirke og et redskap for å realisere denne kirkes misjonsoppdrag.
NMS ønsker å ivareta hele mennesket gjennom de tre programmene: Evangelisering og menighetsbygging (Budskap)
Diakoni og bistand (Bistand)
Lederutvikling og organisasjonsbygging (Bygging)
Organisasjonen har et internasjonalt engasjement i Afrika, Sør-Amerika, Asia og Europa. I Norge er NMS organisert i ni regioner. Flere tusen foreninger og grupper for voksne, unge og barn er tilknyttet organisasjonen. NMS har også samarbeidsavtale med flere hundre menigheter.
Visjon:
En levende, handlende og misjonerende kirke i alle land!
Det Norske Misjonsselskap
I Meløy har vi foreninger følgende steder: Reipå, Glomfjord, Meløy og Halsa.