Du er her: FORSIDEN>Frivillighets og inspirasjonssamling for Fore menighet 10.10 kl. 20.00

Frivillighets og inspirasjonssamling for Fore menighet 10.10 kl. 20.00

2019-10-02
Møtet holdes i Fore menighetshus

Torsdag den 10. Oktober klokken 20.00 blir det et inspirasjons- og informasjons-møte for alle som er frivillige, og alle som vil være frivillige i Fore og Meløy menighet.

Samlingen er for deg, om du er tekstleser, kaffevert, musiker, i barne- og ungdomsarbeidet, i bibelgruppe eller har en annen stor eller liten rolle i menigheten. Hvis du ikke har noen rolle, men kunne tenke deg å bli med i en av de tjenestene vi har, være med å starte noe nytt eller bare er glad i menigheten, så er det fint om du også kommer.

Dette er en lavteskelsamling, som skal være til inspirasjon og informasjon og vil vare i ca 1.5 timer.

Med hilsen

Hans-Christian Küspert