Du er her: FORSIDEN>Konfirmasjonsgudstjenester i høst
Konfirmasjonsgudstjenester i høst

2020-08-20
Korona-restriksjoner gjør at det blir endringer i forhold til konfirmasjonsgudstjenestene i høst

På grunn av smittevernreglene for gudstjenester og andre offentlige samlinger har vi blitt nødt til å ta tiltak i forhold til årets konfirmasjonsgudstjenester. Hver enkelt konfirmant får kun invitere med seg et bestemt antall gjester, ut fra størrelsen på kirkerommene. Det betyr at disse gudstjenestene ikke blir åpne for andre. Slektninger, venner og naboer som ellers ville ønsket å komme, får dessverre ikke adgang. Som et plaster på såret vil gudstjenestene bli sendt direkte via vår facebook-side "Den norske kirke i Meløy".

Det vil heller ikke bli anledning til å levere gaver eller telegram i kirken, da vi også her må ta hensyn til eventuell smittefare.

Vi beklager at vi har blitt nødt til å gjøre det på denne måten i år, men ber om forståelse for at vi tar ansvar i forhold til smittevernreglene.