Du er her: FORSIDEN>NYHET !! SKJER I KIRKEN
NYHET !!  SKJER I KIRKEN

NYHET !! SKJER I KIRKEN

2021-06-25
skjer kirken.no har samlet alle opplevelsene i den norske kirke på ett sted. Her finner du alt fra konserter til gudstjenester.
Meløy kirkelige fellesråd er nå aktiv på nettstedet skjerikirken.no.

Har du lyst å få informasjon om hva som skjer i kirken akkurat der DU er? Enten heime eller på reise. Da er det smart å sjekke skjerikirken.no. Du får opp arrangement rundt om i hele landet.

Skjer i kirken er en tjeneste som samler arrangementer knyttet til Den norske kirke og deres lokaler, så det skal være lettere for deg å finne arrangementer sortert etter sted og kategorier.Her kan du finne arrangementer utifra kategori, og/eller du kan finne arrangementer i nærheten av deg.

Vi setter stor pris om du tester den ut, samt forteller om denne tjenesten til venner og familie:-)