Du er her: FORSIDEN>Palmesøndag med Barnegospel
Palmesøndag med Barnegospel

2014-05-06
Gudstjeneste i "Ørneredet" på Øra

Hosianna, Davids sønn, lød det fra store og små med granbar i hendene. Med Vinjar Meosli i kjortel på hest ble Jesu inntog i Jerusalem levendegjort på Øra denne Palmesøndagen. - Når det stormer, sang Barnegospel mens dønningene rullet inn over steinene her ute i havgapet. Barne og ungdomsrådet i Fore og Meløy menighet hadde invitert til friluftsgudstjeneste på Ørneredet, et flott sted å samle familien. Med Stein Aage Hegle og Lars Gjøviken på gitar og harmonika lød kjente og kjære påskesanger med bølgebrus i bakgrunnen. Etterpå var det grilling, utforsking i fjæresteinene og klatring i kampesteiner.
Her ute hvor hav og himmel møtes passer det svært godt å synge salmer om skaperverket. En enkel dramatisering minnet oss om påskens budskap. Dette ble også formidlet ved at alle fikk med seg en påskelilje, et tegn på liv og lys. Dette er andre året BUR har samling med Barnegospel ute på Palmesøndag. God oppslutning viser at mange setter pris på dette som kanskje blir en ny tradisjon i Fore og Meløy menighet.

Lars Gjøviken