Du er her: FORSIDEN>Bygninger>Glomfjord kirke>Takk for gave til nytt forsterkeranlegg i Glomfjord kirke
Takk for gave til nytt forsterkeranlegg i Glomfjord kirke

2013-04-26

Ved flere anledninger har menigheten mottatt klager over at de som sitter i menighetssalen under gudstjenester eller begravelser har problemer med å høre tilstrekkelig.

Takket være at Glomfjord Kirkeforening har øremerket penger til nytt forsterkeranlegg, er dette nå innkjøpt og montert. Når alle nødvendige tilkoblinger er gjort vil dette anlegget også kunne forsterke mikrofoner under korøvelser, slik at man slipper å gå gjennom anlegget inne i kirken.

Glomfjord Menighet er veldig takknemlig for gaven og håper at man heretter kan yte bedre service overfor de som ikke får plass inne i kirken, men må sitte i menighetssalen.

Magne Hanssen