Du er her: FORSIDEN>Bygninger>Halsa kirke>Halsa kirke 50 år>50.årsjubileum for Halsa kirke

50.årsjubileum for Halsa kirke

Deler av programmet
2010-05-30

Hovedmarkeringen av at Halsa kirke er 50 år vil bli 18. juli da det blir stor jubileumsgudstjeneste. Jubileet vil likevel starte Tidligere på året. Så langt er følgende på plass:

Lørdag 17. juli kl 17:00  Lansering av bok om Halsa kirke

Søndag 18. juli  kl 11:00 Jubileumsgudstjeneste med 50.årskonfirmanter

Søndag 19. september kl 18:00 Gospelkonsert
med Glomfjord jentekor, ungdomskoret Kenanya, Glomfjord Barnekor og Halsa Barnekor ledet av den danske gospelsangeren Christina Boelskifte som sammen med sin pianist innvier et nyoppusset kirkerom med fargerik gladkonsert.

Søndag 3 oktober kl.18.00SALMER UNDER KIRKEHVELV.
Organist Magne Hanssen starter denne kvelden sin serie med salmekvelder i menig-hetene i Meløy. Menigheten får rikelig anledning til både å synge og å lære. Vi kårer Meløy mest populære salme.

Lørdag 13 november kl.20:00KONSERT MED MESDAMES OG PY BÄCKMAN.
Den svenske forfatteren og rockesangeren Py Bäckman er et begrep i Sverige. Hun har bl.a. skrevet teksten til Gabriellas sång fra filmen ”Så som i himmelen”. Denne kvelden møter vi henne og hennes pianist Rune Broberg som sammen med Meløys nye damekor MeSDameS gir oss en flott og tankevekkende kveld med tekster av Py Bäckman.
Konserten er en del av bispevisitasen i Meløy.

Mandag 13 desember kl.18:00LUCIAKONSERT
med Halsa Barnekor og ungdomskoret Kenanya. Dirigent Ann Helen Nilsen leder korene i denne stemningsfulle førjulskonserten som for mange er blitt fast innslag i førjulsopplevelsene.

Søndag 19 desember kl.18:00FØRJULSKONSERT.
Denne konserten har i mange år vært fast innslag på Halsa. I år deltar i tillegg til Halsa Hornmusikk og Halsakoret også Halsa Barnekor og Ungdomskoret Kenanya. Bla. blir det urfremføring av et bestilllingsverk skrevet av Halsakomponisten Erlend Fagertun.