Ørnes Begravelsesbyrå as
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser.

Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>DET SKJEDDE>Mye folk på kystmessa!

Mye folk på kystmessa!

2013-10-11
Søndag 30. juni i år ble det arrangert kystmesse i Meløy kirke.

Det ble en stor-dag på Meløya søndag 30. juni. Kombinasjonen Kystmesse og Steinkaimarkedsdag ble en suksess.

Meløy kirke var pyntet med fiskehjell, garn, seil m.m. og satte en riktig atmosfære for gudstjenesten som hadde som tema: "Havet gir- Havet tar!"

Mye folk på kystmessa!

Sokneprest Leif Larssen hadde håpet på 200 mennesker, men det kom det dobbelte.

Båtfolket var der, mannskapet fra redningsskøyta stilte opp og folk var begeistret.

Meløy Mannskor, Meløy Hornmusikk, Lise bakke og Roger Stub deltok med sang og musikkinnslag, og de som har mistet livet på havet ble minnet med lystenning. Det ble på alle måter en verdig og vakker gudstjeneste. Dagen fortsatte med Steinkaimarked og folk storkoste seg.

I slutten av september kommer komiteen sammen på Meløya for å evaluere, samt se fremover til neste år. Mange som deltok på arrangementet gav uttrykk for at dette måtte bli en fast tradisjon!                                                                                                                                                               Leif Larssen