Ørnes Begravelsesbyrå as
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser.

Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>DET SKJEDDE>Biskopen deltok på årets Kystmesse i Meløy kirke 29. juni
Biskopen deltok på årets Kystmesse i Meløy kirke 29. juni Biskop Tor B. Jørgensen

Biskopen deltok på årets Kystmesse i Meløy kirke 29. juni

2014-05-09

Biskop Tor B. Jørgensen har takket ja til invitasjon, og deltar i Gudstjenesten.
Som i fjor, blir det også Steinkaimarkedsdag, og konfirmanter fra 1964 er også til stede.

I fjor var det nærmere 400 mennesker på gudstjenesten og godt over 500 totalt på markedsdagen, og mange kom i båt. Vi håper på minst like god oppslutning i år. Vi utfordrer båtforeningene og båtfolket til å sette av dagen. Komiteen for Kystmessa og Steinkaimarkedsdagen er allerede i gang med forberedelsene.

Biskopen deltok på årets Kystmesse i Meløy kirke 29. juni Bilde fra Kystmesse i Meløy kirke 30. mai 2013