Du er her: FORSIDEN>KONFIRMASJON>Fore og Meløy konf>Konfirmanter i Fore Kirke 2020
Konfirmanter i Fore Kirke 2020

2020-10-22
Foto: Fotograf Holst, Fauske

Konfirmanter i Fore Kirke, konfirmasjonsdato 12.9.2020

Konfirmanter i Fore Kirke 2020

Første rekke fra venstre: Kristoffer Aune, Leonora Engen, Isabella Dybvik, Andrea Jenssen Amundsen, Charlotte Johansen Gåsvær, Julie Johansen Hogstad, Rebekka Trondsdatter Sjøteig Moen, Sofie Andersdatter Torrissen, Sebastian Svenning.

Andre rekke fra venstre: Menighetspedagog Juho Koskela, Maiken-Therese Overrein Hansen, Loke Johannessen Hansen, Peder Hellervik Nilsen, Nora Kathrin Arntsen, Robin Olai Jensen, Lotta Sirèn Vesterås, Sokneprest Hans-Christian Küspert.

Tredje rekke fra venstre: Lasse Andersen, Lennart Brun, Joachim Steira Jensen, Eystein Andre Jacobsen, Oliver Midtsand Sandaa, Are Ellingsen, Morten Johan Åsvang Halvorsen.

Fjerde rekke fra venstre: Julian Brasetvik Steinsvold, Lukas Nørstebø Seljevoll, Hedda Dybvik, Nora Kristine Køllersen, Nathaniel Krogh Svenning.

Femte rekke fra venstre: Henrik Dagfinsen, Vinjar Olav Meosli, Martin Rendal