Du er her: FORSIDEN>KONFIRMASJON>Glomfjord konf>Tur til Vestvatn alpinanlegg (Misvær)

Tur til Vestvatn alpinanlegg (Misvær)

Konfirmanter Halsa og Glomfjord
2011-03-29

Kjære konfirmanter og foreldre  på Halsa og i Glomfjord!

Uværet satte en stopper for turen med konfirmantene til Jackvik i Sverige sist helg og skuffelsen var stor. Men i løpet av gårdagen jobbet jeg med et alternativ som nå er godt i orden!  Turen som er skissert under er avhengig av foreldrenes samtykke og at konfirmantene blir med,  og at jeg får med nokvoksenledere. Dette brevet blir delt ut på  skolene og jeg ringer opp foreldrene i Glomfjord, og når det gjelder  foreldrene på Halsa så blir det foreldremøteonsdag 30. Mars kl. 18.30 i menighetssalen i Halsa kirke.  Tema for samlingen blir turen!

Jeg regner med 100% deltagelse fra de aktuelle  konfirmantene til denne alternative turen.

NB! JEG MÅ HA MELDING INNEN ONSDAG 30.03 kl.19.00  FRA DEN/DE  KONFIRMANTENE SOM IKKE KAN VÆRE MED.  Gi eventuell beskjed på min mobil: 915 93 250!   Blir det stort frafall – da blir det heller ikke tur!

Følgende tur er klarert:

Tur til Vestvatn alpinanlegg(Misvær): 8.-9. April

Fredag 8.april:

Avreise fra Enga skole kl. 14.45 / Halsa kirke kl. 15.10 / Glomfjord kirke kl.15.50

• Vi  kjører buss til Misvær Gjestegård som ligger ca. 1.5 km fra alpinanlegget.
  • Ved ankomst blir vi servert enkel kveldsmat og avslutter dagen med hyggekveld, før vi går til ro i oppredde senger

Lørdag 9.april:

Kl. 08.30: Frokost ( Misvær Gjestegård) vi smører matpakke

”   09.30: Vi kjører til bakken; leie av ski, kjøp av dagskort.

”   10.00: Vi koser oss i bakken; slalåm, snowboard etc.

”    16.00: Bakken stenges, og vi returnerer til Gjestegården og spiser middag !

ca. 17.30: Vi returnerer med bussen til Glomfjord & Halsa

Pris: (Kort kan brukes i bakken som betalingsmiddel)

• Skileie med alt nødvendig utstyr:              kr. 120.-
  • Dagskort lørdag:                                      kr. 150.-

Sum                                                   kr. 270.-  + eventuelle lommepenger

Vi har korte frister og jeg må gi beskjed til våre samarbeidspartnere, derfor må jeg vite hvor mange vi blir innen onsdag 30.03 kl.19.00.

Leif Larssen

sokneprest