Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>KONFIRMASJON>Konfirmanter felles>Konfirmantleir i Jäckvik i tekst og bilder
Konfirmantleir i Jäckvik i tekst og bilder

Konfirmantleir i Jäckvik i tekst og bilder

Vinteren 2008
2008-03-10

 

Helga 07 – 10 februar dro 65 personer til Kyrkans fjällgärd i Sverige, noen mil fra Arjeplog. Dette leirstedet ligger like ved et alpinanlegg hvor vi hadde to flotte aktivitetsdager. ungdommer fikk en helg med mange aktiviteter, høyt tempo og god stemning. Og selvsagt – sene nattetimerJ
Jeg hadde mange runder rundt omkring på rommene til ungdommene i løpet av leiren. Da jeg ofte gikk rundt før frokost, for å få alle ut at av rom og ned til matsalen, var det ofte en sterk opplevelse som traff alle sanser.
Lukta var ikke spesielt god alle steder.
Lufting er det ikke alle som kommer på av seg selv. Lydnivået var moderat, men ikke mer stille enn at noen allerede hadde fyrt opp et bra verbalt volum. Synsinntrykkene var det sterkeste. Et rom kunne ha skikkelig orden. Støvbrettet stod klart til bruk. Vinduet var åpnet.
Et annet rom kunne være stikk motsatt.
Selv om jeg prøvde, var det ikke mulig å se gulvet. En kunne sparket til side noen kilo med effekter, og kanskje ha mulighet til å brøyte en rydning på en halv kvadratmeter! Ellers var rommet et salig kaos. Av bager, bukser, ytterjakker, sokker, undertøy og sko - pyntet med noen potetgullposer og halvtomme brusflasker rundt om! Og et sted opplevde å se at Bibelen lå midt i kaoset. Jeg har sans for å plassere den midt i hverdagslivet og rotet. For meg er uansett de menneskelige kvalitetene best, og selv om jeg neppe fanger opp alt som skjer, eller hvordan alle har det, så opplevde jeg at denne gjengen har utrolig mye fint i seg.
Livet kan være deilig når en er ungdom. Men det kan også ha sine mørke skyer.
Jeg håper en sånn leir kan være et lite fristed. Med trygghet, forutsigbarhet og masse varme. Ikke slik at ikke denne gjengen får det hjemmefra, men det kan også være tøft å være ungdom.
 
Nå er det bare å takke for en flott leir. Jeg føler meg utrolig heldig som har fått være sammen med så mange trivelige og flotte mennesker disse dagene. Konfirmantene skal ha mye av æren for at dette ble en super leir. De har vært positive og enga- sjerte!
For ikke å glemme de dyktige lederne som gjorde en kjempeinnsats denne helgen. Samtidig vil jeg takke de bedriftene som har vært med og sponset denne leiren.
 
Hilsen
Elisabeth Kongelstad
 
Powered by Cornerstone