Du er her: FORSIDEN>maler>Stort arbeid av dyktige kirketjenere

Stort arbeid av dyktige kirketjenere

2015-03-03

Stort arbeid av dyktige  kirketjenereFra venstre: Kurt Storvik, Jim Fredriksen og Svein Olav Johansen

Da Fore kirke feiret 100-års jubileum i 2009 fremsto kirken helt nyoppusset til jubileet. Vårt team av kirketjenere hadde malt den, lagt nytt eikegulv og byttet kirkebenker med stoler. Året etter feiret man 50-årsjubileum for Halsa kirke. Da hadde kirketjenerne også pusset opp den kirken til jubileet. Nå er snart arbeidet med kirke nr.3 ferdig. Glomfjord kirke feiret sitt 50-års jubileum i 2007, men da rakk man ikke å gjøre noe med kirken. Men nå nærmer arbeidet seg slutt. Menighetssalen ble gjort ferdig for et par år siden, i fjor ble kirken malt utvendig, og nå nærmer det innvendige arbeidet seg slutten. Vi er heldige i våre menigheter å ha kompetente kirketjenere som ikke bare kan utføre det daglige arbeidet med å holde kirkene og kirkegårdene i orden, men også har fagkunnskaper og ferdigheter nok til å forestå oppussing. Menighetsrådene og staben er imponerte over det arbeidet Jim Fredriksen, Kurt Storvik og Svein Olav Johansen gjør med våre kirker. Kirkene er samlingspunkter til hverdag og fest og viktige hjørnestener i vår kommune. Det er med stolthet vi kan vise fram våre kirker som vakre og tjenlige byggverk – takket være kompetent mannskap .

MIH

Stort arbeid av dyktige  kirketjenere