Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>maler>Nina Kildal et intervju
Nina Kildal et intervju

Nina Kildal et intervju

2015-03-06

Nina Kildal (56) utdannet aktivitør og helsefagarbeider, sa opp jobben sin  i Meløy kommune i 2010 for for å starte sin egen forretning, "Ninas Hobby" i Engavågen. Det har lenge vært hennes drøm, og butikken bærer preg både av godt vareutvalg og gode varekunnskaper.
Få kan skilte med større engasjement i lokalmiljøet enn henne. Hun har hatt foten innenfor styrer og råd på mange plan. Spesielt brenner hun for rednings saken og korpsbevegelsen.
Nina har slitt med sykdom fra ungdommen av, og noen dager er nok smertefulle, men hun møter kundene med et bredt smil.
Si litt om hva du tror på, Nina!
Svaret kom etter en god tenkepause.
"Jeg tror på barmhjertighetens og kjærlighetens Gud"
Kan du utdype det litt mer?
I følge min barnetro heter det at Gud er tilgivelsens Gud. Jeg tror ikke at Gud er hevngjerrig, at det er han som vil at så mye vondt skal skje i verden. Det er vi mennesker som er født med evnen til det onde i oss og vi må selv arbeide for å være gode mennesker hver dag."
Hva er ditt håp for fremtiden?
"Jeg trives med forretningen, så den håper jeg kan ha en fremtid, og enda viktigere, at vi mennesker kan leve sammen uten krig, på tvers av religion, politisk overbevisning og nasjonalitet.
Hva frykter du mest?
Det jeg frykter mest er å bli så syk at jeg ikke kan klare meg selv, for det er en vanskelig livssituasjon å være avhengig av andres hjelp. Og så frykter jeg for å miste noen av mine nærmeste. Jeg har mann, barn, svigerbarn og barnebarn foruten annen familie som jeg er glad i og setter stor pris på. Sjokk og sorg sitter nok fortsatt i meg etter at vi mistet pappa på tragisk vis i 1995.
Har du gjort deg noen tanker om døden?
"Som de fleste andre, finner jeg døden litt skremmende. Men jeg tror ikke den er endelig, det venter noe etterpå. Men ikke så vidt jeg vet, kan noen fortelle om det. Derfor er mitt håp at det er sant det som står i bibelen, at vi skal møte igjen dem vi har mistet. 

ÅU

 

Powered by Cornerstone