Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>maler>Gudveig Haugland ønsker Jan-Eirik Flakstad velkommen til Fore og Meløy menighet.
Gudveig Haugland ønsker Jan-Eirik Flakstad velkommen til Fore og Meløy menighet.

Gudveig Haugland ønsker Jan-Eirik Flakstad velkommen til Fore og Meløy menighet.

2015-03-03

Etter oppfordring skriver Jan-Eirik om seg selv:

Jeg har en allsidig erfaring som kommer godt med i jobben som sekretær/trosopplærer.

Jeg er utdannet som teknisk tegner, agronom, hjelpepleier og har studert teologi 4 år et studie som tilsvarer eksamen storfag som er en grad midt mellom mellomfag og hovedfag. I tillegg har tatt tilleggs utdanning bachelor menighetspedagog ved NLA høgskolen i Bergen. Jeg har arbeidet innen helsesektoren og som pastor i baptistkirken i Kristiansund, Tromsø og Andenes, hvor jeg ledet menighetsrådet og hadde ansvar for vigsler og begravelser samt ansvar for ungdomsarbeidet. De siste seks har jeg bodd arbeidet i Sortland, der jeg har vært en av lederne for konfirmantene og har vikariert som menighetspedagog på deltid. Jeg har videre arbeidet som faglærer Religion ved Sortland vgs. I to år.

Det er med spenning og beven jeg tar fatt på jobben Meløy, jeg er blitt møtt av fantastiske kollegaer som er flotte personer og samarbeide med, gleder meg til fortsettelsen.

Jeg er veldig takksom for den fine mottakelsen jeg har fått.

Avisa Framtida har allerede røpet at det at ble en annerledes start i Meløy enn jeg hadde forventet. To dager ut i den nye jobben som sekretær/ trosopplærer i kirken i Meløy, falt jeg nemlig på det glatte føret og fikk to brudd i hånden. Det ble både operasjon og sykehusopphold på meg, så nå er jeg sykemeldt i 50 prosent. Gleder meg likevel over å kunne være på jobb dog litt redusert med bare en hånd. Det er mye interessant som skjer innen kirken i regionen, det er mye bra arbeid som drives blant barn unge og konfirmanter og det er det flott å få være med på fremover. Jeg brenner for og ser fram til å bli kjent med de unge, jeg har ønske om at de unge må bli mer synlig i Gudstjenestene og aktivitetene i menigheten. Vi må gi de unge tillit og ansvar til å være med i hele gudstjenestelivet. MILK er kurs for de som er konfirmert og vil fortsette i menighetens arbeid og lære mer om kristen tro, dette for de som er første års konfirmanter. Jeg ønsker å bidra til at vi viderefører dette også til å gjelde andre års konfirmanter så de kan utvikle seg videre på troens vei. Jeg ser også fram til å bli kjent alle dere andre i menigheten  Gleden er på min side og jeg ser fram til et godt samarbeid i mange år om jeg trives Meløy     

 

Powered by Cornerstone