Du er her: FORSIDEN>maler>MENIGHETSFEST MED BESØK FRA VENNSKAPSMENIGHETEN I SKRUNDA.

2015-10-07

MENIGHETSFEST MED BESØK FRA VENNSKAPSMENIGHETEN I SKRUNDA.

Da pastor Martin Samm besøkte Fore og Meløy menighet i august, laget menigheten en festkveld der han deltok. Vi fikk oppleve å se vakre bilder fra Skrunda, og han fortalte nytt fra livet og hendelser i vennskapsmenigheten vår. Vi fikk gjensyn med kordeltakere som var her ved Fore kirkes hundreårsjubileum og ved besøk her noen år senere. Spesielt var det interessant å høre hvordan de bruker de midlene som vår menighet gir av offer til det diakonale arbeidet de har i sin menighet. Fordi mange bor i små, gamle hus og har enkle levevilkår uten innlagt vann og med lav pensjon, er det nødvendig med hjelp til å få dusje, få et brukbart klesplagg og et matmåltid i uka. Dette kan de få i menighetshuset der mest frivillige deltar med hjelpen. Arbeidsledigheten er stor, og det er mange spesielt eldre som trenger hjelp.

Ved loddsalg og gaver fikk vi inn 5.000 kroner til dette formålet. Fra vår menighet overrakte Simone to innrammete foto til menigheten i Skrunda, et fra altertavlen i Ørnes menighetshus og et fra Fore kirke. Godt oppmøte, god stemning, masse god mat og et variert program var rammen om denne fine kvelden i Ørnes menighetshus. Vi takker alle som bidro til festen på forskjellig måte.

Nilly Moxnes