Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Alle menighetene>Oppstart babysang på Fore menighetshus
Oppstart babysang på Fore menighetshus

2019-02-21
Mandag 25. februar kl. 12:00 starter Bjørg Nisja Selstad opp med babysang på Fore menighetshus. Bjørg har drevet med babysang i 10 år, og ønsker alle hjertelig velkommen!

KJÆRE FORELDRE

Kirka har et trivelig tilbud om babysang til foreldre med små barn fra 0-1 år. Her følger noe informasjon:

• Mandag 25. februar starter vi opp BABYSANGFore menighetshus. Tidspunktet er kl.12:00 til ca. kl.14:00.

• Om opplegget: Vi legger opp til 45 minutter med aktiviteter og sang, og samspill mellom foreldre og barn. Vi samles i en ring med tepper i midten og puter til å sitte på. Sangene vi synger er stort sett kjente barnesanger. Fingerleker/regler, ride/vugge/ro og bevegelsessanger.

• Det sosiale samværet er viktig, og etter lekedelen har vi god tid til å slappe av sammen, og spise i lag. Vi serverer kaffe, te, og juice. Ta med egen niste. Det blir god tid til å amme, og stelle barn, og prate sammen.

• Kurset holdes på Fore menighetshus. Rommet skal være rengjort og varmt nok til små og store. I tilknytning til kirkerommet er det toalett, der det er stellebord. Alle tar med seg eget stelleutstyr til sitt barn, og gjerne egen leke.

• Innmeldingsgift er på kr. 200,00 pr. forelder/barn. Giro deles ut ved oppmøte.

• Er du redd for at synginga krever mer enn du makter? Det stilles ingen krav til sangprestasjoner. Hele poenget er at vi koser oss med barna, og at du får en stund hvor akkurat dette barnet er i fokus for din oppmerksomhet – Barnet får med seg litt rytme, musikk og kroppskontakt og det sosiale samværet, og det er jo flott!

Dere er hjertelig velkommen på babysang som er noen nydelige samlinger med babyen i fokus.
Den er åpen for ALLE med babyer. Snakk sammen med noen og kom.

Lurer du på noe, eller ønsker å melde deg på, så ta kontakt med Bjørg på telefon 95166468 .