Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Alle menighetene>Kirkens nødhjelps fasteaksjon 2013
Kirkens nødhjelps fasteaksjon 2013
Takk for hjelpen og resultat: 74.284 kroner.

Kirkens nødhjelps fasteaksjon 2013

17.-19. mars gikk aksjonen i Meløy
2013-04-01
Kirkens Nødhjelps fasteaksjon har som mål å samle inn penger til dem som trenger det mest, og å fjerne årsaker til nød gjennom beslutningspåvirkning. Den er en av Norges største dør til dør-aksjoner, og har vært arrangert siden 1967.

TAKK ALLE SAMMEN!

Vi ønsker med dette å takke årets konfirmanter og foreldre, speidere og ellers alle frivillige som i det bitende kalde vinterværet gjorde en fantastisk innsats, det være seg som bøssebærer eller sjåfør. Og hjertelig takk til alle som tok vel imot dem og støttet aksjonen.

Med offergaver og når tre bøsser fra Støtt, Meløy og Bolga er talt opp, har vi totalt i Meløy samlet inn 74.284 kroner.