Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Fore og Meløy menighet>DIAKONITUR TIL BOLGA 2012

DIAKONITUR TIL BOLGA 2012

Fore og Meløy menighet
2012-07-25

DIAKONITUR TIL BOLGA 2012 Geir Helge Ludviksen

DIAKONITUR TIL BOLGA 2012

Grete Swensen som er kontakt for diakonien på Bolga, ønsket at noen fra Ørnes kunne komme utover og delta i et diakonimøte.

Søndag 15. april reiste så 22 personer fra Ørnes/Neverdal/Reipå utover til møte på bedehuset.

Turen var kunngjort i diakonimøtet på Ørnes den 20. mars. Til sammen var vi 30 personer samlet.

Grete og Marit Swensen hadde laget deilige smørbrød og kaker, og vi fikk en koselig kaffestund i et varmt og trivelig fellesskap.

Lysbildene med kommentarer fra en reise Nilly Moxnes hadde til Jerusalem i 2010 var interessante. Loddsalget innbrakte i overkant av 1.500 kroner som går til bedehuset på Bolga.

Tor-Einar Andersen ledet møtet og spilte til allsangen, og det ble tid til samtaler og tekstlesningsandakt før vi dro til Ørnes med hurtigbåten.

Nilly Ulvang Moxnes Foto: Geir Helge Ludviksen