Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Fore og Meløy menighet>Etterlatt pappa om nytt livsmot i mørket
Bilder fra

Etterlatt pappa om nytt livsmot i mørket

Salmekveld i Fore kirke 28.5 kl 19:00
2015-06-03
Torsdag 28. mai kommer pappa og forfatter Jostein H. Sandsmark til Fore menighetshus og deltar på en salmekveld om trøst og håp. I samtale med prest Eiliv A. Larssen vil Sandsmark fortelle om tapet av datteren Sara (13) i Bjørkelangen-ulykken i januar i fjor, da Sara og hennes venninne Tiril (11) ble påkjørt av en bil og drept under en tur med ponni og vogn. Pappa Jostein har også skrevet en bok om dette, Pass på liten og på stor – En historie om å ta vare på hverandre.

– Når jeg nå er rundt og forteller om tapet og boken, får jeg høre at noen har uroet seg for at samlingen skulle bli bare vond – ja, litt «skummel». Men til manges overraskelse handler dette vel så mye om nytt livsmot og håp. Dét er min melding til dem som måtte være bekymret for om de orker å være med på et slikt arrangement, sier Sandsmark.
Av temaer han kommer til å ta opp, nevner Sandsmark sinne og gudskamp, fortvilelse og oppmuntringer, klemmer, latter og veien til et nytt håp.
Arrangementet i Fore kirke er åpent for alle. Det blir enkel servering og anledning til å kjøpe boka.
- Dette blir et sterkt møte med et menneske som har opplevd alle foreldres mareritt, sier Lars Gjøviken som på vegne av menighetsrådet i Fore og Meløy menighet står som arrangør for denne kvelden. - Sammen med salmer til trøst og oppmuntring ønsker vi å invitere til et møte hvor vi får lov til å stille de vanskeligste spørsmålene knyttet til troen på en kjærlig Gud.