Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Fore og Meløy menighet>Hilsen fra Skrunda 2013

Hilsen fra Skrunda 2013

2013-04-04

Kjære venner på Ørnes og i hele Meløy.

Det er nå lenge siden vi sist møttes.  Men på tross av alt det vi er opptatt mede til daglig, er vi sammen i våre bønner.

De viktigste begivenhetene for oss alle denne vinteren har nok vært jul og påske.  Påskens budskap om tilgivelsens mysterium har på nytt vært oss nært i våre hjerter og i våre sinn.  For svært mange mennesker er nok både forståelse og misforståelse av denne ufattelige gave et problem.  Gaven er jo  helt utenfor vår evne til å måle og begripe.  Død og oppstandelse er i denne sammenhengen likevel realiteter.  Jesu oppstandelse er faktisk blant de aller best historisk bevitnete begivenhetene fra den tiden som nå ligger ca 2000 år tilbake.  Den er et faktum som vi må ta stilling til, enten vi vil eller ikke.

Livet består ikke bare av dager som følger etter hverandre, slik vi ofte tenker.  Våre liv er tvert imot begynnelsen på en tilværelse som er helt forskjellig fra den vi opplever som det daglige liv.  I vårt dennesidige liv møter vi mer en ett veivalg som får følger for vår videre tilværelse.  Vår stilling til påskens budskap er ett av disse veivalgene.  Så viktig er dette veivalget at vi faktisk  vil gjøre klokt i å prioritere dette foran de fleste av vår dagligdagse problemer og gi påskebudskapet førsteplassen.  Vi vet alle at dette slett ikke er en lettvint prioritering.  Derfor ønsker vi dere Guds velsignelse i  deres arbeid for og deres forhold til kirken. 

Her i Skrunda har vinteren ennå ikke sluppet taket, og nå venter vi alle på at våren skal overta.  For denne gangen har vi i grunnen fått nok av glarholke, djupsnø og lag på lag av varme klær.    

I kirka vår har vi hatt en pause i renoveringsabeidet.  Sist høst reparerte vi toppen av tårnet. Det siste vi gjorde, var å male spiret (korset) og  metalltaket på tårnet. 

Vi er svært takknemlige for den støtten vi får fra dere til vårt diakonale arbeid.  Hoveddelen av dette arbeidet er det vanlige:  Vi forsøker etter evne å gi nødvendig hjelp til de fattige, og dem er det dessverre en god del av her.  Videre besøker vi gamle som av ulike årsaker behøver hjelp og omsorg.  Suppekjøkkenet som vi lenge drev, er nå endelig blitt et kommunalt ansvar, og der trengs vår hjelp noe mindre enn tidligere.  Søndagsskolen, konfirmantforberedelsen og koret er imidlertid kirkens ansvar fullt og helt, ved siden av rent diakonalt arbeid som nevnt ovenfor.

Vi er også dypt takknemlige for at dere er med oss i våre bønner.  Vi vet nemlig av erfaring at mange ting som i utgangspunktet ser nokså umulig ut, faktisk blir mulig gjennom riktig planlegging og trofast forbønn. 

Vår reise til Fore og Meløy menighet i august 2013 er under planlegging nå.  Vårt lille kor gjør grundige forberedelser til besøket hos dere.  Så, la oss håpe at vi får gode og varme dager sammen med dere under besøket, både i våre hjerter og med hensyn til været. 

Vi i Skrunda-menigheten sender våre beste hilsener og ønsker om Guds velsignelse til dere alle.

Hilsen deres bror i Kristus,

Martin Samm.

Powered by Cornerstone