Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Fore og Meløy menighet>Mye liv rundt om Jesus – invitasjon til søndagsskolen på Reipå

Mye liv rundt om Jesus – invitasjon til søndagsskolen på Reipå

2010-02-25

Mye liv rundt om Jesus – invitasjon til søndagsskolen på Reipå

Søndagsskoleforbundet har som motto å gi ”Jesus til barna”. Og akkurat dette er også viktigst for de som holder på med søndagsskolen i Fore kirke. Gunnlaug Selstad og Snefrid Forsli Kristensen har holdt på med søndagsskolearbeid på Reipå i mange år. Etter en pause på noen år har de to i høsten 2009 startet opp igjen, de vil nemlig gjerne dele sin tro også med de små. Stort sett annenhver lørdag kl. 12:oo er det nå søndagsskole i Fore kirke. Og der står fortellinger om Gud og Jesus i sentrum. Rundt det så er det klistermerker, sanger og bønn, tegning, saft og kjeks, og ja... mye liv. Men vi kan gjerne bli flere. Invitasjonen gjelder alle barn fra 4 år oppover. Men også mindre barn og foreldre får bli og får saft, kjeks og kaffe, og en historie om Jesus så klart!

Om våren 2010 skal vi møtes på følgende dager:
27. februar
13. mars
27. mars
10. april

24. april

Og så håper vi at vi kan starte opp igjen i slutten av august eller begynnelsen av september.