Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Fore og Meløy menighet>Fore og Meløy menighet.

Fore og Meløy menighet.

Litt informasjon
2006-11-20

Fore og Meløy

Menigheten, som er Meløys største, rekker fra Gildeskåls grense i nord og til og med Selstad som ligger et stykke inn i Glomfjorden. Øyene Støtt, Bolga, Meløy og Mesøy tilhører også menigheten. Av Meløys vel 5850 medlemmer av Dnk, tilhører ca. 3315 Fore og Meløy menighet.
Prekensteder.
Fore og Meløy menighet har 5 prekensteder. Foruten Meløy og Fore kirker så har vi også jevnlig gudstjenester på Ørnes menighetshus, Bolga- og Støtt bedehus.
Aktiviteter.
For barn finnes det lørdagsskole på Fore menighetshus (Reipå) - babysang og småbarnsang på Ørnes menighetshus. Barnekor på Reipå. Det finnes skolelag for ungdoms- skole/ videregående på Ørnes. Det drives også speiderarbeid på Ørnes. I menigheten finnes det også et rikt foreningsliv for voksne, både for indre og ytremisjon.