Takk til hjelpere

Boklandsering, Jubileumssøndag og Skrundabesøk
2009-08-31

Hovedkomiteèn for 100 års jubileum i Fore kirke takker alle frivillige arbeidere som var med og gjorde søndag den 23.8. til en stor festdag. Takk til Reipå grendelag for at de sporty stilte opp og ordnet med matservering, takk til Coop for god service og god hjelp da vi fikk for lite fløte til gigantkaka, takk til Håkon og Idar m/flere for hjelp med stoler, bord og parkering, takk til Guttorm og Guttorm for teltjobb, takk til Ole Hjalmar m/flere for all søppelrydding, takk til Unni for ei fabelaktig bok og takk til alle 18 bakere som bidro til kjempekaka samt til Gunnlaug, Astrid, Oddny, Torunn, Berit og Gudveig, som med krem, sparkelspade og kreativitet fikk kaka på plass. Uten dere alle hadde det ikke blitt noen fest.

Videre ønsker vi å takke
alle som i forbindelse med besøk av Fore og Meløy menighets vennskapsmenighet i Skrunda stilte opp og gjorde oppholdet til en flott opplevelse for de 15 langveisfarende gjestene.
- Takk til alle som åpnet sine hjem for dem for overnatting og god forpleining,
- til Stormo gård for omvisning med kaffe og vafler mm, helt gratis,
- til Svartispaviljongen for deilig servering - og rikelig mat til alle,
-  til folket på Støtt for fint arrangement,
og til alle andre som var med og ga dem fine dager.

Videre retter vi en takk til Håvard Nilsen for hans foredrag i forbindelse med landseringen av jubileumsboken om Fore menighet og kirke igjennom 100 år.