Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Halsa menighet>Diakonitur til Tonnes med Per Anton Johansen

Diakonitur til Tonnes med Per Anton Johansen

Med bildegalleri
2012-06-07

Diakonitur til Tonnes med Per Anton JohansenRuth Sund orienterer oss om bedehuset i Konsvikosen. Her sammen med Per Anton Johansen.

MED DIAKONIEN PÅ TUR.

Tirsdag 5. juni dro diakonien i Halsa menighet på sin årlige tur. Denne gang var målet Konsvikosen og Tonnes. Det ble en flott tur med sol fra skyfri himmel nesten hele dagen. Vi var så heldige å få med oss vår tidligere kateket Per Anton Johansen som guide. Han er som kjent vokst opp i Konsvikosen. For å si det slik: Per Anton var i storhumør og skapte god stemning på turen. Han tok oss med til bedehuset som han som barn og ungdom var mye innom. Mange muntre historier fra fordums tid skapte mye latter.
Videre gikk turen til Oscarbrygga på Tonnes der vi fikk servert middag. Bryggas historie fikk vi også med oss. Den flotte naturen der ute med Trænstaven som bakgrunn må oppleves. Den er unik.
Det var enighet om at årets tur ga mersmak til nye opplevelser neste år. Det kom frem forslag om at neste tur kanskje kunne gå til Sørfjorden i Rødøy kommune. Det arbeides  med saken.