Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Halsa menighet>Prestesituasjonen i Halsa og Glomfjord

Prestesituasjonen i Halsa og Glomfjord

2010-06-24

Som kjent så har vi vært uten fast prest på Halsa siden Hans Jørgen Nilsen flyttet.
Stillingen har vært betjent av vikarer og i øyeblikket er det tidligere prost, Birger Bentzen, som er vikar. Han vil være i Meløy til og med 20. juli.
Vikarene har gjort og gjør en meget god jobb, men det er ikke det samme som å ha noen som er fast i stillingen.
Når dette skrives så er rep. fra Halsa og Glomfjord menighet i Bodø og er med på intervju av 4 søkere til prestestillingen.
Vi håper og ber om at dette er gode kandidater og at en av dem takker ja, slik at vi kan få fast sokneprest for Halsa og Glomfjord menigheter.