Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetene i Meløy>Koraktiviteter>Syng med oss koret>Fremføring av Det gode landet 21. og 22. april.
Fremføring av Det gode landet 21. og 22. april.
Magne Hanssen og alle korene med musikanter mottar stående applaus etter fremføringen i Fore kirke

Fremføring av Det gode landet 21. og 22. april.

2007-05-15
    
21. og 22. april ble musikkspillet "Det gode landet" fremført i henholdsvis Halsa og Fore kirke. Dette var et større samarbeid mellom Halsakoret, lovsangskoret Nordlys, Glomfjord jentekor og Halsa barnekor, i tillegg til dansere, musikere og resitatør. Dirigent var Magne Hanssen.
Det gode landet er et musikkverk som ble bestilt til Moss kirkes jubileum i 1986. Det ble skrevet 1986 av Eyvind Skeie og Sigvald Tveit og bygger på en novelle, "Sommerlandet", som Eyvind Skeie skrev noen år tidligere som trøst til en familie som hadde mistet et lite barn. Verket lar oss få ane hvordan det vil være å komme til himmelen - det gode landet.
Det var to fullsatte kirker denne helgen. Rundt 550 personer fikk se og oppleve fremføringen av "Det gode landet", hvilket er all grunn til å være fornøyd med. Det er mange, både store og små som har jobbet mye med verket over lang tid. Det gjør det ekstra trivelig og hyggelig å fremføre "Det gode landet" for fullsatte kirker. Undertegnede som selv deltok synes hvertfall det.
 
Hans Jørgen Nilsen
 
Powered by Cornerstone