Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2009 klipp>Blind eller svaksynt?

Blind eller svaksynt?

2009-03-25

- Vi inviterer også til leirer og arrangement for synshemmede i ulike aldersgrupper. Noe av KABBs idé er at synshemmede kan komme sammen for å dele sin tro og sine erfaringer og gi hverandre støtte og hjelp, sier generalsekretær Nevland.

- Kjenner du noen som er blinde eller svaksynte? Da kan det være lurt å ta kontakt med KABB. Vi tror at flere kan ha nytte og glede av tilbudene våre, sier generalsekretær Ingvar Nevland i KABB (Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte).
Organisasjonen, som er lokalisert i Askim i Østfold, lager lydutgaver av mye av den kristne litteraturen som utgis i Norge. KABBs lydbibliotek har i dag nærmere 2900 titler å velge mellom og alle blinde og svaksynte kan benytte seg av en gratis utlånsordning.

KABB har gitt ut flere lydutgaver av Bibelen og har sang- og salmebøker i blindeskrift og stor skrift. KABB leser også inn menighets- og organisasjonsblader og tilrettelegger dåps- og konfirmasjonsmateriell.

– Men det er en utfordring for oss å nå fram med informasjon om våre tilbud til dem som har bruk for oss. Det er derfor nødvendig med et samarbeid med familie, prester, diakoner og andre som kan fortelle om KABB til blinde og svaksynte som de har kontakt med.

Ta kontakt med KABB, tlf. 69 81 69 81 eller e-post: kabb@kabb.no

Ta kontakt med oss, inviterer KABBs generalsekretær, Ingvar Nevland.