Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2010 Klipp>Kirkejubileum på Halsa

Kirkejubileum på Halsa

2010-06-24
Det er kanskje ikke alle som har fått med seg at Halsa kirke har 50-års jubileum i år og at det skal feires. Hovedmarkeringen er 18. juli. Da blir det festgudstjeneste med innbudte gjester, gratis bespisning, 50-årskonfirmanter, 50-års dåpsbarn, prester og biskop og andre som er og har vært tilknyttet Halsa kirkes menighet.

Kirkejubileum på Halsa

Vi i jubileumskomiteen tror på en stormønstring. Ikke bare av innbudte, men først og fremst av alle som tilhører Halsa menighet og nabomenighetene rundt. Det er menigheten som skal feire sin kirke, og det er menigheten som får et nyoppusset kirkerom å overta. Mer enn noen gang er det viktig å påpeke at kirken, så vel som kirkens budskap er en gave til alle, også de som sjelden eller aldri gjør bruk av den.
Komiteen har arbeidet jevnt og trutt siden 24. juni 2008, og jubileumsboka om Halsa kirke er skrevet og skal presenteres lørdag den 17. juli. Forfatter er Anfinn Myrvang.
Midler til utgivelsen har komiteen skaffet til veie, og boka skal leveres med stive permer og fargetrykk. Så møt opp, løp og kjøp!
Det er dessuten en utmerket gave til alle utflyttere som har hatt tilknytning til Halsa kirke.
En stor menighetssamling skal foregå søndag 27. juni. Da skal den tradisjonelle kvartalsmøtedagen gå av stabelen. I år blir det ekstra stor fest, for misjonsforeningen er 150 år nettopp i år.
Av alt det andre som skal skje i løpet av jubileumshalvåret, se program på side 4 og følg dessuten med i aviser, øvrige publikasjoner oppslag m.v. 

Jubileumskomiteen

Powered by Cornerstone