Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2012 klipp>Elita Plavinska Puertas til minne

Elita Plavinska Puertas til minne

2012-11-16

Elita Plavinska Puertas til minne

I sommer fikk vi den sjokkerende nyheten at Elita Puertas hadde dødt på ferieoppholdet i sin hjemby Riga i Latvia i en alder av 53 år.

Jeg kom til Meløy for tre år siden og møtte Elita i hennes funksjon som organistvikar. I løpet av disse tre årene var vi i lag om gudstjenester på alle våre 8 faste prekensteder i kommunen, men særlig på turene ut til øyene var Elita en trofast følgesvenn som med sin kjærlighet for musikken og utrettelig iver fikk frem de riktige tonene av både piano, orgel og trøorgel. Hun likte å være med på kirkekaffen på Støtt og voktet over at den skulle begynne med et bordvers.
Elita viste alltid stor omsorg og interesse for sine medmennesker. Hun var også sosial og trivdes i godt selskap.
På nyttårsaften i fjor hadde vi gudstjeneste på menighetshuset på Ørnes med kirkesuppe etterpå. Denne samlingen etter gudstjenesten ble til en skikkelig fest da Elita satte seg ved pianoet og begynte å spille til de gode gamle jultrefestvisene alle kunne være med på.
På turene våre satt vi ofte i lag på ferga, snakket med hverandre eller spiste niste. Nå var det rart å reise alene. Jeg savner Elita. Fred være over hennes minne.

Simone Schiebold

 

Powered by Cornerstone