Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Marie slutter på kirkekontoret

Marie slutter på kirkekontoret

2011-05-03

Marie slutter på kirkekontoret

Marie Roska  Nilsen har jobbet hos oss på kirkekontoret i to år og fire måneder. Med sitt stille og behagelige vesen har hun arbeidet og arbeidet. Aldri har hun klaget selv om arbeidsforholdene ikke alltid har vært ideelle. Takket være Marie har vi fått kontrollert og gjennomgått våre gravgårder. Hun har i samarbeid med det øvrige personalet bidratt slik at mesteparten av våre gravminner er blitt sikret og ivrig deltatt i ”jakten” på festere. Totalt er det kommet inn om lag 1000 nye festere (ansvarshavende), men ennå gjenstår det en del som ikke har gitt seg til kjenne. Uten Marie og det arbeidet hun har utført ville ikke Meløy hatt den standarden på gravgårdene. Vi skulle gjerne ha beholdt Marie mye lenger for det er ennå mye som ikke er registrert. Vi på kirkekontoret vil merke at hun ikke kommer, men økonomien vår tillater ikke flere ansatte.

Gka