Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2014 Klipp>200 MENNESKER PÅ GUDSTJENESTE I SIGNEHÅGEN

200 MENNESKER PÅ GUDSTJENESTE I SIGNEHÅGEN

2014-11-20

Søndag 3. august ble den tradisjonsrike friluftsgudtsjenesten avviklet i Signehågen på Halsa. Sogneprest Simone Schiebold var liturg, mens "gammelpresten" på Halsa, sogneprest; Sigmund Akselsen, holdt dagens preken. Solveig Pedersen var med og løftet gudstjenesten med sterk - og vakker sang, akkompangnert av organist; Magne Hanssen. Været var strålende og etter gudstjenesten var det kirkekaffe.

200 MENNESKER PÅ GUDSTJENESTE I SIGNEHÅGEN

200 MENNESKER PÅ GUDSTJENESTE I SIGNEHÅGENArnt Johan Hegge overrekker gave til ekteparet; Anne- Grethe - og Sigmund Akselsen. Sogneprest Akselsen er nå prest i Grefsen menighet i Oslo. Gaven var billetter til Kari Bremnes- konserten på Nordtun senere samme kveld.

200 MENNESKER PÅ GUDSTJENESTE I SIGNEHÅGENSogneprest Sigmund Akselsen og sogneprest Simone Schiebold.