Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2014 Klipp>50 års konfimanter Fore kirke

50 års konfimanter Fore kirke

2014-11-20

50 års konfimanter Fore kirkeFoto: Cato Brattøy

Første rekke fra venstre: Solrun Karin Falk Herteig, Randi Høgseth, Eldbjørg Alise Hansen,  Elfrida Helene Morsund, May-Anita  Johansen, Kari Matilde Antonsen, sokneprest Simone Schiebold.
Andre rekke fra venstre: Marit Anita Griegel,  Gerd Jakobsen, Regine  Myrland, Hardis Nyheim,  Britt Helene Gjersvik Nilsen, Egil Arne Svendsgård, Cato Brattøy,
Tredje rekke fra venstre: Eva Sandberg,  Anne Marie Schulz, Vigdis Johnsen, Erna Marie Jentoftsen, Robert Vollbakk, Leif Jakobsen.
Fjerde rekke fra venstre: Gulli Johanne Berg, Karl Erik Selstad, Reidar Sigurd Kvarsnes,  Tor Arnljot Gamst Hornæs, Randi Julianne Breivik,  Tor Aksel Andersen,  Oddbjørn Jensen.
Bakerste rekke fra venstre: Terje Høgmo, Johannes Albert Brun, Roy Johansen, (delvis skjult) Torleif Petter Iversen, Svein Martin Nilsen, Roald Brun, Wenche Marianne Gunleiksrud. Wenche Marianne Gunleiksrud og Arvid Holter var ikke til stede da bildet ble tatt.