Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2014 Klipp>Min tro Rolf Martin Tärneberg

Min tro Rolf Martin Tärneberg

2015-01-02
Min tro Rolf Martin Tärneberg

Kan du si noe om hva du tror på, Martin?
Svaret kommer på bjærangsk, men med tydelig svensk aksent.
Jeg tror på Treenigheten, Gud Fader, Sønn og Hellig Ånd, og jeg tror på et liv etter dette.
Hva tenker du om det livet?
Jeg vet vel lite om det, men jeg tror ikke på noe helvete. Det er oppfunnet for å skremme folk til lydighet, og ikke alltid til lydighet mot Gud. Jeg opplever Gud som en fantastisk god venn og bror som jeg kan ha kontakt med og prate med hver dag i alle situasjoner.
Hva er ditt håp for fremtiden?
Jeg håper å få bo i huset vårt på Vall, sammen med min elskede, resten av mitt liv. Å flytte hit, var det klokeste jeg noen gang har gjort. Jeg liker å bo nært havet og jeg trives i nærmiljøet.
Og så håper jeg at Kjærligheten aldri må ta slutt. Da mener jeg ikke bare på det personlige plan, men den altomfattende kjærligheten som gjør at gode ting kan skje i en verden hvor ekstremisme, ufred og kriminalitet får herske. 22.juli massakren ble en vekker for Norge. Da oppdaget man plutselig at onde ting kan skje i vårt fredelige land, og av alle ting, utøvd av en nordmann. Men det som skjedde i etterkant var et sterkt bevis på at kjærlighet og omsorg ennå var levende i folket.
Motgang gjør oss sårbare, og da trenger vi noen å støtte oss til. Både Gud konge og statsminister spilte nok en viktig rolle der.
Hva jeg setter mest pris på i hverdagen.  Humor og evne til å le, også i vanskelige situasjoner. Å tåle en spøk og ha evnen til å le av seg selv er viktige egenskaper.  Det bedre at folk ler av meg enn at de gremmes over meg.

Powered by Cornerstone